023 - 544 29 77

Helicopter dropzone secret agent

Vindt met je team per helikopter en te voet het gestolen goud en rol een criminele organisatie op... Deze dag staat in het teken van sensatie, actie, en sportiviteit. Teamwork is van essentieel belang. De opdracht is levensecht.

Er heeft een overval plaats gevonden op een goudtransport van de Nederlandse Bank. Meerder secretagent teams krijgen de opdracht om een niet geheel ongevaarlijke missie te volbrengen.

Twee vlucht auto’s van de daders zijn uitgebrand aangetroffen nabij Schiphol. Dezelfde ochtend is een transportvliegtuig vertrokken zonder klaring. Er is een laagvliegend vliegtuig gesignaleerd welke een pakket heeft gedropt.

Per helikopter het gebied in kaart brengen om vervolgens te voet je missie te volbrengen. Weet je team de juiste richting op te lopen? Vinden jullie alle aanwijzingen en het goud? Zijn de teamleden slim genoeg en weten ze het raadsel rond de daders en het goud te ontrafelen?

Na inspanning komt ontspanning. De spannende spectaculaire dag wordt afgesloten met jullie bevindingen. Welk team heeft het goud maar zeker zo belangrijk is..... wie zijn de daders. Het winnende team krijgt de felbegeerde “Secret agent-Award”.

 


Tijd:
 van 12:30 tot 17:00   (De tijden zijn in overleg aan te passen).

Locatie: Uddel, Veluwe (andere locaties op aanvraag)

Deelnemers: vanaf 40 deelnemers (minder op aanvraag)

Prijs: € 110,00 p.p. excl. BTW  

Neem voor meer informatie over de exacte inhoud contact met ons op door het aanvraagformulier in te vullen. 

 

EVENTS

Bel !   023 - 544 29 77