023 - 544 29 77

Missing General and Army vehicle Rally

Ga de strijd aan in vijandelijk gebied met vliegtuigen en legervoertuigen...

Een gevechtsvlieger “de Generaal” is met zijn vliegtuig neergestort in vijandelijk gebied. Hij is gewond maar heeft een schuilplaats gevonden. Om de Generaal te lokaliseren en in veiligheid te brengen voeren jullie lucht- en een grondmissies uit.

Goed voorbereid de strijd aangaan met de juiste materialen en uitrusting. Zelf vliegen ,navigeren, legervoertuigen besturen en je team verplaatsen met behulp van defensie kaarten.

Tijdens de spannende navigatie vlucht zullen de teams het luchtruim trotseren. Onder toeziend oog van onze strenge doch bekwame vlieginstructeurs zullen de teams aangestuurd worden. Er moet vanuit de lucht zoveel mogelijk informatie worden verzameld over het gebied waarin de Generaal zich heeft verscholen. Luchtpatrouilles kunnen jullie ieder moment onderscheppen.

Na de luchtverkenning gaan de teams met de verzamelde informatie het gebied in. Met behulp van een legervoertuig en defensie kaarten vinden jullie je weg door het ruige terrein. De vijand ligt overal op de loer. De toestand van de piloot is zorgelijk en moet zo snel mogelijk naar veilig gebied worden gebracht.

Na inspanning komt ontspanning.Onder het genot van een welverdiende borrel horen jullie de resultaten. Welk team heeft de meeste punten gehaald? Het winnende team krijgt de felbegeerde “Missing General Award”.

  

Tijd: van 10:00 tot 17:30  (De tijden zijn in overleg aan te passen).

Locatie: Teuge international Airport (ander vliegveld op aanvraag)

Deelnemers:  vanaf 30 deelnemers (minder op aanvraag)  

Prijsindicatie: € 299,00 p.p. excl. BTW

 

Neem voor meer informatie over de exacte inhoud contact met ons op door het aanvraagformulier in te vullen. 

 

 

 

EVENTS

Bel !   023 - 544 29 77