023 - 544 29 77

Missing general by Bike

Ga de strijd aan in de lucht en op de grond in vijandelijk gebied...

De Generaal is met zijn vliegtuig neergeschoten boven vijandelijk gebied. Kort na de crash heeft hij nog contact gehad met het hoofdkwartier via zijn noodradio. Hij is gewond maar heeft een schuilplaats gevonden.

Volkomen op elkaar zijn aangewezen tijdens een spannende vliegmissie gevolgd door een zenuwslopend infiltratie aan de grond.

Na een bondige vliegbriefing gaan de teams onder streng toezicht van onze bekwame instructeurs zelf vliegen. Met behulp van een navigatie kaart en satelliet foto’s vliegen ze een verkenningsvlucht over vijandelijk gebied. Zelf vliegen, navigeren en luchtfoto‘s in kaart brengen . De radar omzeilen is vereist. Goed samenwerken en efficiënt communiceren is van groot belang.

Lukt het je team, met de ingewonnen informatie, geruisloos per fiets een weg vinden in vijandelijk gebied opzoek naar de neergestorte Generaal. Wees sterk en slim om de vijand om de tuin te leiden? Welk wachtwoord gebruiken ze? Zijn ze om te kopen? Vindt de Generaal en breng hem in veiligheid.

Na inspanning komt ontspanning. Welk team heeft de meeste punten behaald? Het winnende team krijgt de felbegeerde “Missing General -Award”.

 

 

Tijd: van 10:00 tot 17:30 (De tijden zijn in overleg aan te passen) 

Locatie: Teuge international Airport (ander vliegveld op aanvraag)

Deelnemers: vanaf 30 deelnemers (minder op aanvraag) 

Prijsindicatie: € 249,00 p.p. excl. BTW

 

Neem voor meer informatie over de exacte inhoud contact met ons op door het aanvraagformulier in te vullen.

 

 

EVENTS

Bel !   023 - 544 29 77